Kleine bedrijven hebben ook grote wensen.

Een Small Business Specialist weet dat u ook elke euro eerst moet verdienen.

Wat wil CORBUS

CORBUS was in September 2005 partner nummer 5 in Nederland die haar examens deed om Microsoft Certified Small Business Specialist te worden. Onze kracht ligt in de volledige ondersteuning van kleine en kleinste bedrijven (tot ca 50 computers per bedrijf).

Basis van onze werkzaamheden is MS Office365 (met of zonder MS Windows Server (Essentials)).
 
Wij zijn in 1997 gestart met de allereerste SBS versie 4.0 en  zijn via SBS 4.5, SBS 2000, SBS 2003, SBS 2003 R2, SBS 2008 naar SBS 2011 gegroeid. Nu SBS 2011 niet meer te koop is, bevelen we het EKB* aan om gebruik te maken van MS Office 365 (met of zonder een server voorzien van het serverpakket MS Windows Server (Essentials)).
De combinatie met een Synology NAS is ook zeer aan te bevelen.

CORBUS adviseert, levert en installeert de benodigde standaard hardware en software en wij zijn voor een vast bedrag per maand uw externe systeembeheerder.

Ons doel is duidelijk: lever een optimaal computer-netwerk en streef samen met de klant naar 100% uptime van zijn netwerkonderdelen.
Meer informatie hierover en
besparing op uw it-kosten op deze bladzijde.


PS
CORBUS voldoet zelf ook helemaal aan het profiel van haar doelgroep en het is om die reden dat deze website geheel gemaakt is in en onderhouden wordt met MS Publisher, een onderdeel van MS Office, in mijn geval onderdeel van het Office 365 E3 abonnement.

Small Business Specialist logo

Certified Small Business Specialist