Kleine bedrijven hebben ook grote wensen.

Nieuws

Cloud?
Voor veel bedrijven in het EKB zal er veel gebeuren. Veel bedrijven zullen hun apparatuur moeten gaan vervangen en dan komt de vraag onherroepelijk naar boven:
Gaan we in de cloud of niet?
Het antwoord:
Ja, tenzij er redenen zijn om het niet te doen.
Hebben we dan nog een server nodig of niet?
Het antwoord:
Meestal wel, en heel soms niet. Dan staat (bijna) alles in de cloud..


Windows 10
Na Windows 7, het besturingssysteem dat niet meer geüpdatet wordt vanaf 1 jan 2020, dat zo goed was bevallen na Windows XP, heeft Microsoft gezocht naar een “user-interface” die zowel touchscreens als gewone schermen aankon. Het werd Windows 8.0, verbeterd met Windows 8.1, helaas beiden niet begrepen door de vele miljoenen gebruikers.

Met Windows 10 heeft Microsoft eindelijk een vorm gevonden die toch voldoet aan de nieuwe omgevingen.
Het is een mooi besturingssysteem geworden en vast weer helemaal klaar voor de samenwerking met Windows Server 2016 (Essentials) en Windows Server 2019.

 

Microsoft Office365

In 2014 is het superpakket Small Business Server 2011 niet meer te koop. Blijkbaar is de noodzaak om de aandeelhouders tevreden te stellen/houden groter dan de noodzaak om klanten het beste product te leveren. Toch een fenomeen wat we te vaak zien.

Office 365 is het product dat ervoor in de plaats is gekomen en op dit moment het snelst groeiende product binnen het Microsoft aanbod. Ook wij hebben het pakket Office365 versie E3 ingezet en met buitengewoon veel plezier.

 

 

 

 

 

 

 

ShadowProtect Server
look en feel

 

Hoe ziet de it van het EKB eruit in 2019

Datum: 18 nov 2019

Certified Small Business Specialist