Kleine bedrijven hebben ook grote wensen.

Nieuws

Voor veel bedrijven in het EKB zal er helemaal niets gebeuren. Er zullen echter ook bedrijven zijn die hun apparatuur moeten gaan vervangen en dan komt de vragen onherroepelijk naar boven:
Gaan we in de cloud of niet?
Het antwoord:
Ja, tenzij er redenen zijn om het niet te doen.
Hebben we dan nog een server nodig of niet?
Het antwoord:
Nee, tenzij er redenen zijn om het wel te doen.

 

Microsoft Office365

In 2014 is het superpakket Small Business Server 2011 niet meer te koop. Blijkbaar is de noodzaak om de aandeelhouders tevreden te stellen/houden groter dan de noodzaak om klanten het beste product te leveren. Toch een fenomeen wat we te vaak zien.

Office 365 is het product dat ervoor in de plaats is gekomen en op dit moment het snelst groeiende product binnen het Microsoft aanbod. Ook wij hebben hebben het pakket Office365 versie E3 ingezet en met buitengewoon veel plezier.

 

We houden u op de hoogte via onze blog.

 

Windows 10
Na Windows 7, het besturingssysteem dat zo goed was bevallen na Windows XP, heeft Microsoft gezocht naar een “user-interface” die zowel touchscreens als gewone schermen aankon. Het werd Windows 8.0, verbeterd met Windows 8.1, helaas beiden niet begrepen door de vele miljoenen gebruikers.

Met Windows 10 heeft Microsoft eindelijk een vorm gevonden die toch voldoet aan de nieuwe omgevingen.
Vooral de twee meest linkerknoppen op de taakbalk helpen nu iedereen weer op weg. Waarom ze dan weer besluiten om de printers weer uit de startknop te weren, is ons volstrekt onduidelijk…
Het is een mooi besturingssysteem geworden en vast weer helemaal klaar voor de samenwerking met Windows Server 2016 (gepland voor het najaar 2016). Zodra deze verschijnt zullen we daar over berichten.

 

Digital transformation

Hierin geeft Microsoft aan welke kant we opgaan. Meer daarover in mijn blog, direct te vinden onder:
https://lkleijwegt.wordpress.com/2016/09/06/digital-transition-digitale-transitie/

 

 

 

 

 

ShadowProtect Server
look en feel

 

Hoe ziet de it van het EKB eruit in 2016

Datum: 15 sep 2016

Certified Small Business Specialist